... een ervaren ploeg met vertrouwde gezichten...


Ons kantoor bevindt zich in Goes: centraal gelegen in het hart van Zeeland. Wij, accountants met veel regionale ervaring, halen veel voldoening uit het doeltreffend begeleiden van ondernemers.

Wij spreken taal die voor iedereen te begrijpen is. Wij weten met welke problematiek u als hardwerkende MKB'er geconfronteerd wordt. 'Verstaat uw zaak' is niet voor niks ons bedrijfsmotto.

Van ondernemer tot ondernemer
De persoonlijke relatie met cliënten is voor ons van groot belang. Investeren in de persoonlijke relatie met u als ondernemer is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ondernemen is namelijk geen zaak van alleen cijfers. Sterker nog, zonder mensen ontstaan er geen cijfers.

Uiteraard ook voor Starters
Als startende ondernemer komt er veel op u af. Wij zorgen ervoor dat u niet bedolven raakt onder allerlei regels. Wij maken u graag wegwijs in ondernemersland.

Ons dienstenpakket
Wij ondersteunen u uiteraard op het gebied van accountancy, belastingen en administratie (internetboekhouden). Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Ons netwerk van deskundigen staat waar nodig voor u klaar. Vuyk Accountants & Adviseurs biedt u de volledige ondersteuning binnen een en dezelfde, vertrouwde omgeving.

Onze mensen
Waar u ook mee te maken krijgt: onze accountants en adviseurs staan voor u klaar met doeltreffende adviezen en praktische ondersteuning. Daarnaast worden onze accountants jaarlijks bijgeschoold.

Vakkennis
Na afronding van de opleiding en het praktijkgedeelte is een accountant niet klaar met studeren. Een accountant is verplicht om zijn kennis jaarlijks up-to-date te houden. Ieder jaar moet hij door middel van studie of training een vastgesteld aantal PE-punten halen. (PE staat voor Permanente Educatie)

 


Zowel kleine zelfstandigen als middelgrote organisaties weten de weg naar ons accountantskantoor in Goes te vinden. Waar u ook mee te maken krijgt: onze accountants en adviseurs staan voor u klaar met doeltreffende adviezen en praktische ondersteuning.

 

P.C. (Petro) Vuyk AA
Directeur

J.S. (Joanne) Vuyk – van Klooster
Office manager/administratief medewerker

P.M. (Patricia) Maes - de Jonge
Assistent accountant

P. (Paul) Dieleman
Accountant – administratieconsulent

DSC_7583.jpg

L. (Lilian) Dobbelaar-Zegers
Assistent accountant

W. (Wim) Vuyk
Assistent accountant

DSC_5969.jpg

M. (Michel) Kik
Assistent accountant

Portretfotos_2.jpg

J.A. (Anneke) Luteijn - de Jager
Office manager/administratief medewerker

C. (Christina) Siereveld - van Belzen
Assistent accountant

Filosofie en werkwijze


Met welke zaken kunt u als ondernemer in aanraking komen?
Belastingaangiften, financiële en fiscale prognoses, de administratie, loon- en salarisverwerking, omzetbewaking, ziekteverzuim, geschillen met de fiscus, arbeidsrechtelijke kwesties, acquisitie, tussentijdse cijfers, de jaarrekening, fusie en overname, pensioenregelingen, krediet- of subsidieaanvragen, het ondernemingsplan, beleid en strategie, financiële planning...

Waar kunt u Vuyk accountants & adviseurs voor inschakelen?
Alles wat u in uw werk belemmert of waarbij ondersteuning gewenst is, kunt u in principe bij ons neerleggen. Dat is inderdaad nogal wat!

Een ondernemer komt (dagelijks) met de meest uiteenlopende zaken in aanraking. Vaak nog tegelijkertijd ook op momenten dat het eigenlijk niet uitkomt. Uit onze eigen ondernemerservaring weten we hoe prettig het dan is om een betrouwbaar adres te hebben waar je met al die zaken terecht kunt. Vuyk Accountants & Adviseurs is dit adres graag voor u. Of het nu gaat om een snel telefonisch advies, het ondersteunen bij een omvangrijk project of om een 'hoofdpijndossier' uit handen te geven.

Samen zorgen we voor rust, een financieel overzicht en een gezonde bedrijfsstructuur.

Bereikbaar en betrouwbaar
Bereikbaarheid en betrouwbaarheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Hiermee bedoelen we dat wij voor u direct bereikbaar en beschikbaar zijn en u op een prettige, zeer informele manier te woord staan.

Wij doen wat wij beloven en kennen onze kracht (en grenzen). Wij staan naast u als ondernemer. Wij willen investeren in een langdurige relatie met u. Dit in tijden dat het uw bedrijf voor de wind gaat, maar juist ook als het misschien eens tegenzit.

Bel ons gerust
Test direct onze bereikbaarheid. Bel ons en maak gerust een afspraak met Petro Vuyk. Hij gaat graag (vrijblijvend) met u in gesprek.

Ons Logo
In het beeldmerk ziet u niet alleen een ‘V’ van Vuyk maar ook twee personen die elkaar bij ‘de hand’ hebben en op deze wijze ‘in balans’ zijn c.q. staan.

De twee personen zien wij als onszelf met u als klant. Een goede oprechte en pro-actieve samenwerking zorgt voor een goede balans. Een goede balans betekent voor u een zo optimaal mogelijk rendement en dus een mooi ondernemersklimaat met voldoende perspectief om verder door te ontwikkelen.

In het woordmerk kunt u de letter ‘Y’ zien als een mensfiguur. Dit staat voor onze persoonlijke aanpak en onze werkwijze: Wij staan altijd naast u, daar kunt u op rekenen.

Ten slotte:

Juist in het samenspel tussen u als ondernemer en ons als accountant & adviseur schuilt volgens ons het geheim van een succesvolle bedrijfsvoering. Als een hecht team gaan we daarom samen met u de regels te lijf. Samen zorgen we voor een optimale bedrijfsvoering. Zodat u uiteindelijk zoveel mogelijk bezig kunt zijn met uw passie: ondernemen.

Een krachtig netwerk


De wet- en regelgeving verandert continu. Daarnaast heeft u als mkb'er te maken met ontwikkelingen en trends. U bevindt zich als mkb'er in een dynamische markt bevindt. Dit zijn allemaal zaken die u de nodige hoofdbrekens kunnen bezorgen. En waarop u – het liefst gisteren – adequaat en snel moet reageren.

Van A tot Z

Bij Vuyk accountants spelen we constant in op alle veranderingen. Een hecht netwerk is daarbij onontbeerlijk. Naast nauwe banden met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs, vraagt het ook om samenwerking met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van A tot Z beheersen.

Daarom zijn we onder andere aangesloten bij:

  • De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt.
  • NOVAK (Nederlandse organisatie van accountants en accountantskantoren), de serviceorganisatie en belangenbehartiger voor mkb-accountantskantoren in Nederland.

Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij Vuyk Accountants & Adviseurs ook op de lange termijn is gewaarborgd. En dat wij u op alle mogelijke bedrijfsfronten kunnen ondersteunen, zelfs bij uw meest moeilijke ondernemersvraagstukken.

Onze klanten


Bent u een (startende) ondernemer in Zeeland of omgeving? Is uw onderneming klein of middelgroot? Wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen? 

Iedere serieuze MKB ondernemer is bij ons van harte welkom. Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt. Neem gerust contact met ons op.  

Hieronder een willekeurige greep uit onze cliëntenportefeuille:

- Adviesbureaus

- Metaalnijverheid

- Autobranche

- Detailhandel

- Slagerijen

- Wegtransport

 

 

- Zakelijke dienstverlening

- Horeca

- Medische beroepen

- Groothandel

- Stichtingen en verenigingen

- Vrije beroepsbeoefenaren

 

Waarom een accountant?


 

De accountant verzamelt en controleert uw financiële informatie. Hij bekijkt of de jaarrekening van uw bedrijf een juist en volledig beeld geeft van de financiële stand van zaken. Als dat het geval is, geeft de accountant een accountantsverklaring af.

Deze verklaring is interessant voor bijvoorbeeld aandeelhouders van uw bedrijf. Het geeft hen een duidelijk overzicht van hoe er het afgelopen jaar met hun geld is gewerkt. Maar ook als u krediet- en subsidieaanvragen doet bij een financiële instelling, kan een accountantsverklaring vereist zijn. In die verklaring zit ook direct het grote verschil tussen een administratiekantoor en een accountantskantoor: alleen een accountantskantoor heeft de bevoegdheid om een accountantsverklaring af te geven.

Dat is uiteraard niet alles. Misschien wel een van de boeiendste taken voor een accountant: het ondersteunen van de ondernemer bij het bepalen van het beleid. De accountant geeft de financiële en fiscale consequenties van het beleid overzichtelijk weer. Voor u als ondernemer is die informatie heel belangrijk. U kunt beoordelen hoe uw bedrijf ervoor staat en of een investering of nieuw ingeslagen koers verantwoord is.

U kunt een accountant ook raadplegen bij financieel-administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging, start of beëindiging van uw bedrijf. Hij voorziet u van fiscale, economische, sociale en juridische adviezen. Daarnaast kan een accountant bijvoorbeeld managementondersteuning of advisering bij automatiseringsvraagstukken geven.

 

Historie


De naam Vuyk Accountants & Adviseurs komt voort uit de achternaam van oprichter Petro Vuyk. Na 25 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest bij een grote accountantsorganisatie in Goes, waarvan de laatste tien jaar als mede-eigenaar, heeft hij het besluit genomen om vanaf 1 januari 2011 samen met drie collega's een volledig eigen onderneming te starten. Inmiddels werken er 10 vaste medewerkers en een aantal op freelance basis.

 

 

Open sollicitatie


Is de bovenstaande vacature niets voor jou maar denk je wel een aanwinst te zijn voor ons team? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je open sollicitatie (met cv) naar info@vuyk-accountants.nl

Stage
Wil je stage lopen op ons kantoor? Neem dan contact op met Petro Vuyk. Hij maakt graag tijd voor je vrij om de mogelijkheden te bespreken.