Filosofie en werkwijze


Met welke zaken kunt u als ondernemer in aanraking komen?
Belastingaangiften, financiële en fiscale prognoses, de administratie, loon- en salarisverwerking, omzetbewaking, ziekteverzuim, geschillen met de fiscus, arbeidsrechtelijke kwesties, acquisitie, tussentijdse cijfers, de jaarrekening, fusie en overname, pensioenregelingen, krediet- of subsidieaanvragen, het ondernemingsplan, beleid en strategie, financiële planning...

Waar kunt u Vuyk accountants & adviseurs voor inschakelen?
Alles wat u in uw werk belemmert of waarbij ondersteuning gewenst is, kunt u in principe bij ons neerleggen. Dat is inderdaad nogal wat!

Een ondernemer komt (dagelijks) met de meest uiteenlopende zaken in aanraking. Vaak nog tegelijkertijd ook op momenten dat het eigenlijk niet uitkomt. Uit onze eigen ondernemerservaring weten we hoe prettig het dan is om een betrouwbaar adres te hebben waar je met al die zaken terecht kunt. Vuyk Accountants & Adviseurs is dit adres graag voor u. Of het nu gaat om een snel telefonisch advies, het ondersteunen bij een omvangrijk project of om een 'hoofdpijndossier' uit handen te geven.

Samen zorgen we voor rust, een financieel overzicht en een gezonde bedrijfsstructuur.

Bereikbaar en betrouwbaar
Bereikbaarheid en betrouwbaarheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Hiermee bedoelen we dat wij voor u direct bereikbaar en beschikbaar zijn en u op een prettige, zeer informele manier te woord staan.

Wij doen wat wij beloven en kennen onze kracht (en grenzen). Wij staan naast u als ondernemer. Wij willen investeren in een langdurige relatie met u. Dit in tijden dat het uw bedrijf voor de wind gaat, maar juist ook als het misschien eens tegenzit.

Bel ons gerust
Test direct onze bereikbaarheid. Bel ons en maak gerust een afspraak met Petro Vuyk. Hij gaat graag (vrijblijvend) met u in gesprek.

Ons Logo
In het beeldmerk ziet u niet alleen een ‘V’ van Vuyk maar ook twee personen die elkaar bij ‘de hand’ hebben en op deze wijze ‘in balans’ zijn c.q. staan.

De twee personen zien wij als onszelf met u als klant. Een goede oprechte en pro-actieve samenwerking zorgt voor een goede balans. Een goede balans betekent voor u een zo optimaal mogelijk rendement en dus een mooi ondernemersklimaat met voldoende perspectief om verder door te ontwikkelen.

In het woordmerk kunt u de letter ‘Y’ zien als een mensfiguur. Dit staat voor onze persoonlijke aanpak en onze werkwijze: Wij staan altijd naast u, daar kunt u op rekenen.

Ten slotte:

Juist in het samenspel tussen u als ondernemer en ons als accountant & adviseur schuilt volgens ons het geheim van een succesvolle bedrijfsvoering. Als een hecht team gaan we daarom samen met u de regels te lijf. Samen zorgen we voor een optimale bedrijfsvoering. Zodat u uiteindelijk zoveel mogelijk bezig kunt zijn met uw passie: ondernemen.