... een ervaren ploeg met vertrouwde gezichten...


Ons kantoor bevindt zich in Goes: centraal gelegen in het hart van Zeeland. Wij, accountants met veel regionale ervaring, halen veel voldoening uit het doeltreffend begeleiden van ondernemers.

Wij spreken taal die voor iedereen te begrijpen is. Wij weten met welke problematiek u als hardwerkende MKB'er geconfronteerd wordt. 'Verstaat uw zaak' is niet voor niks ons bedrijfsmotto.

Van ondernemer tot ondernemer
De persoonlijke relatie met cliënten is voor ons van groot belang. Investeren in de persoonlijke relatie met u als ondernemer is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ondernemen is namelijk geen zaak van alleen cijfers. Sterker nog, zonder mensen ontstaan er geen cijfers.

Uiteraard ook voor Starters
Als startende ondernemer komt er veel op u af. Wij zorgen ervoor dat u niet bedolven raakt onder allerlei regels. Wij maken u graag wegwijs in ondernemersland.

Ons dienstenpakket
Wij ondersteunen u uiteraard op het gebied van accountancy, belastingen en administratie (internetboekhouden). Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Ons netwerk van deskundigen staat waar nodig voor u klaar. Vuyk Accountants & Adviseurs biedt u de volledige ondersteuning binnen een en dezelfde, vertrouwde omgeving.

Onze mensen
Waar u ook mee te maken krijgt: onze accountants en adviseurs staan voor u klaar met doeltreffende adviezen en praktische ondersteuning. Daarnaast worden onze accountants jaarlijks bijgeschoold.

Vakkennis
Na afronding van de opleiding en het praktijkgedeelte is een accountant niet klaar met studeren. Een accountant is verplicht om zijn kennis jaarlijks up-to-date te houden. Ieder jaar moet hij door middel van studie of training een vastgesteld aantal PE-punten halen. (PE staat voor Permanente Educatie)