Werken bij


Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste

ASSISTENT ACCOUNTANT

Als Assistent Accountant verricht je uiteenlopende samenstelwerkzaamheden voor de dienstverlening van ons accountantskantoor. Je ondersteunt onze klanten bij het voeren van hun financiële administratie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: het periodiek verzorgen en beoordelen van de administraties, het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Bedrijfsprofiel
Als Vuyk Accountants & Adviseurs bestaat onze organisatie inmiddels ruim 8 jaar. Met een team van circa 10 medewerkers wordt er in een informele sfeer gezorgd voor de financiële administraties van onze relaties. Onze relaties zijn voornamelijk werkzaam in het MKB en/of professionele sport (zowel organisaties als individuele sporters).

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie gelden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van de vooropleiding welke is genoten en eventuele werkervaring. Deze vacature heeft betrekking op een full time functie, maar een werkweek van 32 uur is ook bespreekbaar.

Wat vragen we van jou?
Als Assistent Accountant heb jij een MBO of HBO opleiding (accountancy of bedrijfseconomie) succesvol afgerond. Wanneer je enkele jaren werkervaring hebt opgedaan op een administratie of accountantskantoor is dit een pré maar geen must. Je hebt aandacht voor details, bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat je als teamspeler in ons team functioneert, daarbij geldt een flexibele werkhouding naar collega’s en relaties.

Sollicitatie
Is dit de vacature die bij je past? Stuur dan jouw sollicitatie naar de heer P.C. Vuyk, info@vuyk-accountants.nl.


Open sollicitatie


Is de bovenstaande vacature niets voor jou maar denk je wel een aanwinst te zijn voor ons team? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je open sollicitatie (met cv) naar info@vuyk-accountants.nl

Stage
Wil je stage lopen op ons kantoor? Neem dan contact op met Petro Vuyk. Hij maakt graag tijd voor je vrij om de mogelijkheden te bespreken.